DESCUBRE LA VERDAD...

Informació útil per a la teva vida ...
Go to DESCUBRE LA VERDAD DE LA MARIHUANA

DESCUBRE LA VERDAD DE LA MARIHUANA

Una de les principals substàncies de consum habitual en el món. Avui dia és més potent que abans, coneix la veritat d’aquesta droga …

Go to DESCUBRE LA VERDAD SOBRE LAS DROGAS

DESCUBRE LA VERDAD SOBRE LAS DROGAS

Les drogues destrueixen i arruïnen milions de vides cada any. Què hauries de saber Tu sobre elles?

Go to DESCUBRE LA VERDAD SOBRE EL ALCOHOL

DESCUBRE LA VERDAD SOBRE EL ALCOHOL

Coneix el que és l’alcohol, de què està compost, els efectes en el cos, les conseqüències del seu abús i molt més …

Go to DESCUBRE NUESTRA CONFERENCIA SOBRE LAS DROGAS

DESCUBRE NUESTRA CONFERENCIA SOBRE LAS DROGAS

Conferència que s’imparteix a escoles, instituts i altres entitats. Sol·licita una conferència gratuïta per a la teva empresa, escola o institut.

About

La Asociación España Libre de Drogas asociación de prevención de drogas y concienciación de sus peligros, inscrita en el Registro Nacional de Asociaciones del Ministerio del Interior. Para organizar una conferencia, llámanos al 912092178. Nuestras filiales han formado tanto a estudiantes como personal de Ministerios gubernamentales y personal de las Fuerzas y Cuerpos de Seguridad de distintos paises.
Dirigida a adolescentes y adultos

La Asociación España Libre de Drogas es una entidad sin ánimo de lucro e independiente, miembro de la Fundación para una Europa Libre de Drogas, y actúa como delegación española de la Fundación por un Mundo Libre de Drogas que tiene sus oficinas internacionales en Los Ángeles, California, con delegaciones alrededor de todo el mundo. Los programas llevados a cabo están reconocidos por reducir el consumo de drogas significativamente en más de un millón de niños en edad escolar.Comisarías de policía de distintos paises, ejércitos, entidades nacionales de Cruz Roja y gobiernos de todo el mundo han elogiado los materiales utilizados en nuestra campaña.

  • Aportacions de qualsevol persona i col·lectiu que vulgui ajudar. L'associació està oberta a rebre ajuda, no només econòmica, sinó en recursos de temps i suport de voluntaris. També vam entrar en convenis amb altres entitats com fundacions i fins i tot ens governamentals locals, autonòmiques i nacionals.

  • Després d'estudiar l'esfera d'actuació de la prevenció i veure les seves deficiències o manca d'impacte, vam descobrir una campanya internacional, que ajuda a unificar el missatge, que aquesta portada per la Foundation for Drug Free World (Món Sense Drogues) i per això vam decidir alinear la nostra actuació a aconseguir els nostres fins utilitzant la seva campanya de "La veritat sobre les Drogues" a causa del seu èxit a tot el món.

  • L'Associació Espanya Lliure de Drogues està desenvolupant projectes per tot Espanya, incloent Madrid, Barcelona, València, Alacant, Bilbao, Vitòria i Sevilla, i estem treballant amb governs, organitzacions i grups amb el propòsit comú d'educar sobre els efectes de les drogues.

  • La nostra associació és membre de la Foundation for a Drug Free Europe, que al seu torn forma part del Comitè de Vienna d'ONGs sobre Drogues i Narcòtics, el propòsit és donar suport al treball de l'Oficina de l'ONU per Drogues i Crim (UNODC).

PATROCINADORS

Amb Vosaltres tot és possible!

NO ET DEIXIS PORTAR, INFORMA'T!

Descobreix les últimes notícies al nostre Blog

Contacta'ns

Si necessites ajuda o vols ajudar a algú, ja sigui de manera individual o grupal, pots enviar-nos un missatge mitjançant el següent formulari, et contestarem al més aviat possible: